18/3/16

Απάντηση ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ Αναγέννησης στις συκoφαντίες της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ.

Δυστυχώς, στις κωμικοτραγικές συμπεριφορές Βουλευτών του ΔΗΣΥ που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, που περηφανεύονται πως τρώνε αμπελοπούλια και που φωτογραφίζουν γυναικεία εσώρουχα στη Βουλή, προστίθεται ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ που αποδεικνύεται άξιος διάδοχος του κ. Θεμιστοκλέους, του κ. Χαμπουλά και του κ. Κυπριανού.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ πράττει ως εξής:

Αναμιγνύεται στις λειτουργίες του φοιτητικού κινήματος, ενώ δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα, αφού δεν είναι φοιτητής αλλά επαγγελματίας έμμισθος του ΔΗΣΥ. Συγκεκριμένα, προσπαθεί να καθορίσει αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων Φοιτητικών Ενώσεων, εμποδίζει φοιτητές από το να συμφωνήσουν σε συναινετικές αποφάσεις, και δημιουργεί οπαδικό κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ των φοιτητών.

Παρευρίσκεται αναρμοδίως σε εκλογικές διαδικασίες του φοιτητικού κινήματος και δημιουργεί κλίμα έντασης και αντιπαράθεσης, εκτοξεύοντας προσωπικές απειλές, φωνασκώντας, προπηλακίζοντας, σφυρίζοντας και γιουχαΐζοντας, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη γηπεδικού κλίματος που δεν αρμόζει στο φοιτητικό κίνημα.

Απειλεί άλλες φοιτητικές παρατάξεις ότι "θα τους κόψει τη χορηγία που λαμβάνουν από την Κυβέρνηση", ότι "θα τις καταστρέψει οικονομικά", ότι "θα τις κλείσει", ότι "θα τις διαλύσει", ότι "θα τις λιώσει" και άλλα ανάλογα, προτάσσοντας ότι το κόμμα του είναι Κυβέρνηση και ότι αυτός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.  

Διατυμπανίζει ότι θα αποσπάσει την κρατική χορηγία που λαμβάνουν άλλες φοιτητικές παρατάξεις και θα την μεταφέρει στην ακροδεξιά φοιτητική παράταξη του ΕΛΑΜ και στις ενωτικές φοιτητικές παρατάξεις του ΕΦΑΕΦΠ, συνηγορώντας υπέρ του επιπέδου της δράσης τους και υπέρ των θέσεων που εκφράζουν.

Θεωρούμε ότι η συμπεριφορά του Προέδρου της ΝΕΔΗΣΥ είναι παράδοξη, αλλοπρόσαλλη και αλαζονική, ενώ βρίσκεται στον αντίποδα της πολιτικής που ευαγγελίζεται ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, από τον οποίο αναμένουμε  να τοποθετηθεί δημόσια για τη συμπεριφορά του Προέδρου της οργάνωσης νεολαίας και έμμισθου υπαλλήλου του κόμματος του.
Ειδικότερα όμως, αναμένουμε από τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να μας εξηγήσει για ποιό λόγο ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ λέει δημόσια ότι θέλει να χρηματοδοτήσει το ΕΛΑΜ και πώς αυτές οι τοποθετήσεις συνδέονται με τις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυβέρνηση για την επίλυση του Κυπριακού, ενώ θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε εάν ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ λέει αυτές τις απόψεις και στις συναντήσεις που τελευταίως έχει με τουρκοκυπριακές οργανώσεις νεολαίας.
Στη δημοκρατία μερικές φορές οι απόψεις μας πλειοψηφούν και μερικές φορές οι απόψεις μας μειοψηφούν, όμως σε όλες τις περιπτώσεις οφείλουμε να σεβόμαστε το αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι το μέγεθος θρέφει την αλαζονεία, έτσι ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ δεν μπορεί να αποδεχτεί αποφάσεις που δεν του αρέσουν, έτσι μάλλον χρειάζεται περαιτέρω εξοικείωση με το πολίτευμα που έχουμε στη χώρα μας.

Ως ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το ότι κατά τις χθεσινές φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σημειώσαμε την μεγαλύτερη άνοδο από όλες τις φοιτητικές παρατάξεις και αυξήσαμε τον αριθμό των εδρών μας. Θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιόμαστε σοβαρά και υπεύθυνα, χωρίς να μας τρομάζουν οι απειλές και τραμπουκισμοί του οποιουδήποτε. Και θα συνεχίσουμε να προτάσσουμε τις κεντρώες απόψεις μας, όσο κι αν αυτές ενοχλούν κάποιους, για τους δικούς τους ιδιαίτερους λόγους.

Τέλος να τονίσουμε ότι αρμόδιο σώμα για επικύρωση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών ενώσεων είναι η διοικουσα επιτροπή της ΠΟΦΕΝ και όχι οποιαδήποτε κομματική νεολαία.

Γραφείο Τύπου & Διαφώτισης ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ Αναγέννησης 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/3/16, 12:35 π.μ.

    Παιδιά του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ γιατί τσακώνεστε..στις επόμενες προεδρικές μπορεί να συνεργαστείτε..ή εν η σειρά του ΑΚΕΛ τωρα??

    ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΟ ΛΑΣΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή