12/12/08

Συνεχιστές των αγώνων σου, πιστοί στις αρχές σου

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζει βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου και μεταφέρει τα συλλυπητήρια των στελεχών και των μελών της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η συνεισφορά του Τάσσου Παπαδόπουλου στους αγώνες του τόπου είναι για εμάς καθοδηγητικός φάρος και διαχρονικό μάθημα αγωνιστικής πορείας που θα μας κρατήσει στη σωστή οδό της εθνικής δράσης και ως οδοδείκτης καθήκοντος οι αρχές με τις οποίες πορεύθηκε θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τους αγώνες του μέχρι να καταστεί πράξη η επίτευξη των στόχων που μας δίδαξε για την κοινωνία, για τον τόπο μας και το λαό μας.

Οι αρχές και οι αξίες δεν πεθαίνουν μαζί με τους ηγέτες αφού τις παραλαμβάνουν για να τις μεταλαμπαδεύσουν στο διηνεκές συνεχιστές που πίστεψαν και πιστεύουν στη διαχρονική συνέπεια της αγωνιστικής γραμμής του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Έχουμε ευθύνη έναντι της ιστορίας και έναντι των επερχόμενων γενεών να διατηρήσουμε την πολιτική κληρονομιά του Τάσσου Παπαδόπουλου ως διαρκή υπαγόρευση του χρέους μας για διεκδικητικό αντικατοχικό αγώνα που να οδηγεί στην πλήρη απελευθέρωση της πατρίδας μας, και έτσι θα πράξουμε τιμώντας τη μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου